Myter

Myter

Vi vet at det eksisterer mange "myter" om det å bo på Krisesenter og mange misforståelser om hvilke kriterier som gjelder for at man skal kunne søke hjelp hos oss. Vi håper at denne siden kan være med på å avlive noen av "mytene" og gjøre terskelen for å ta kontakt litt lavere.

Jeg kan ikke dra til Krisesenteret, for jeg har ingen penger å betale med.
Hvis du ikke har tilstrekkelig egen inntekt, kan du søke NAV i kommunen din om økonomisk hjelp. Oppholdet hos oss er gratis.

Alle som jobber på Krisesenteret er "rødstrømper" som hater menn.
På Krisesenteret jobber det kvinner og menn fra alle samfunnslag og av forskjellige politiske oppfatninger, som vil hjelpe deg til å finne gode løsninger på de problemene du måtte slite med.
Vi møter henvendelser fra kvinner og menn med den samme respekt - selvfølgelig!

Det er ikke bra for barna å bli tatt ut av hjemmet og inn på et Krisesenter.

Barn tar skade av å bo på Krisesenter.
De fleste barna som sammen med mamma eller pappa flytter inn hos oss for en periode har levd under vanskelige forhold i hjemmet i lang tid og synes det er godt å få avstand til alt det vanskelige.
For disse barna er det viktig å endelig kunne føle seg trygge - og kanskje enda viktigere; å vite at mamma/pappa er trygg og at ingen kan skade dem når de er på senteret.

Krisesenteret er bare for kvinner som har fått juling.
Krisesenteret er et midlertidig botilbud for kvinner og menn som blir mishandlet/står i fare for å bli mishandlet - og deres barn.
I tillegg til den fysiske, finnes det mange andre former for mishandling som kan oppleves som like smertefullt. Mer informasjon om dette finner du på siden "Hva er mishandling".

topp
Tlf: 35 50 38 00   -   Fax: 35 50 38 01   -   E-post: post@krisesenteretitelemark.no   -   Adresse: Skotfossvegen 39, 3720, Skien


Utviklet og driftet av Protekt IT AS